Зимни програми

Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ за провеждане на ски и сноуборд обучение от „Мотен Спорт” ООД

 

1. Правила за записване и транспорт
Във връзка с извънредната епидемична обстановка офисът на “Мотен Спорт” ООД в подлеза на бул.Васил Левски и ул. Гурко не работи. Продължаваме да поддържаме всички наши активности и комуникации в онлайн режим. Офисът на ”Мотен Спорт” на партера в хижа Алеко работи всеки ден от 09:00 до 15:30 ч. през зимния сезон.
За запитвания и резервации можете да ползвате резервационната форма в сайта ни – www.motensport.com – след като изберете от менюто – ски или сноуборд обучение, формата се намира най-долу.
Записването и заплащането за ски и сноуборд обучението се извършват по следния начин :
След предварително запитване през резервационната форма или по мейл на info@motensport.com, трябва да изтеглите пакета Необходими документи от сайта ни – намират се точно под Общите условия. От тях трябва да попълните и подпишете двата документа – Договор за обучение (от родител /настойник/ на детето) и Декларация за информирано съгласие, след което да ги изпратите, заедно с копие от платежното нареждане на същия мейл: info@motensport.com !
Транспортът ни до хижа Алеко и обратно е организиран по следния начин:
Тръгване в 8.00 ч. – връщане в 16.30 ч. – 17.00 ч.
Автобусът тръгва от стадион Васил Левски – първа спирка. Автобусът се движи по маршрут: Стадион Васил Левски – бул. „България“ – Драгалевци площада – хижа „Алеко“.
Спирки: 1. Бензиностанция „Шел“ на бул. „България“ – спирка „Ручей“; 2. спирка на „БИЛА“ – след бул.“Т. Каблешков“ на спирката на автобус 64; 3. Драгалевци – площада. При условие, че не се качвате и слизате от първата спирка, е задължително спирката за качване и слизане да се уточни предварително. Сутрин е желателно да чакате 10 мин. по-рано на избраната спирка. Автобусът няма възможност да прави престой на спирките и да изчаква закъснелите. На връщане спирките са от срещуположната страна в посока към центъра.
При желание за ползване само на транспорт, цената е 12 лв. за двете посоки.
„Мотен Спорт“ ООД не поема отговорност при нарушен график на работа на училището или транспорта, вследствие на проблеми с почистването или проходимостта на пътя Драгалевци – хижа „Алеко“.
Времетраене на курсовете: Обучението е по 4 часа на ден – два часа преди обяд, обедна почивка и два часа след обяд. Груповото обучение се провежда в групи от 6 до 12 човека, разпределени в класове, според нивото на техните умения.
2. Хранене
Обядът не влиза в цената на пакета. За целта можете да си предвидите храна от къщи или при желание и предварителна заявка, можем да ви осигурим топъл обяд в х.Алеко, който включва – топла супа и основно ястие на стойност от 9 лева. При предварителна анулация на заявен обяд до 24 часа , купонът може да се презавери до 2 седмици след крайната дата на курса. По време на обедната почивка на всички участници в курсовете се предоставя безплатно чай.
3. Условия за изменение и анулиране на заявен курс
1. Можете да анулирате заявен ски/сноуборд курс без да дължите неустойка пет дни преди началната дата.
2. При анулиране на ски/сноуборд курс в срок под 5 дни до 48 часа преди договорената начална дата, „Мотен Спорт“ възстановява 70% от заплатената цена.
3. При анулиране, след посочените срокове или при пропуснати занимания, след започнал курс, не дължим възстановяване на заплатените средства.
При презаверяване на неизползвана услуга извън сроковете за анулация се доплаща 12 лв. за транспорт.
4. При започнат курс и пропуснати занимания, поради болест или друга уважителна причина, можем да договарим друг възможен срок за провеждане на пропуснатите занятия, в рамките на две седмици след крайната дата на заявения курс. В тези случаи се заплаща допълнително стойността на планинската застраховка за новият срок на обучение и транспорта за пропуснатите дни.
5. Ако курсът не може да започне поради липса на условия (недостатъчна снежна покривка), е въпрос на съгласуване друг срок, в подходящо за вас време. При невъзможност от ваша страна за провеждане на курса в друг период, заплатената сумата се възстановява без неустойки.
6.Парични средства се възстановяват само след представяне на подписан Договор за обучение и приложен касов бон или копие от платежно нареждане, след предварително обаждане на тел. 02/980 5533 или 0877 10 14 27 или в писмен вид на email: info@motensport.com. Парични средства се възстановяват само в рамките на съответния ски сезон.
7. В случаите, когато участник в курса е възпрепятстван по здравословни причини да договори нов срок за довършване на пропуснатите занимания, „Мотен Спорт“ има право да удържи всички направени предварителни разходи по организацията и да предложи парична компенсация съответстваща на пропуснатата част от ски/сноуборд обучението.
8. Всички промени и анулации се извършват с писмено или устно предизвестие, най-малко 48 часа предварително на тел. 02 980 5533 и 0877 10 14 27, или на мейл: info@motensport.com В противен случай участникът губи пропуснатия ден и средства не се възстановяват.
9. Всеки участник в курс е длъжен да спазва правилата за безопасност по писттите на ски център „Алеко”.
10. „Мотен Спорт“ ООД не носи отговорност за загубени, забравени или откраднати вещи. При загубена или забравена вещ, трябва да ни уведомите своевременно, за да можем да съдействаме за намирането й.
11. Цената на планинската застраховка е включена в цената на пакета. Ако пропуснете един или повече дни от курса, но впоследствие довършите обучението си, за всеки от допълнителните дни , ще трябва да заплатите стойността на застраховката. Можем да откажем застраховка на участник в курс, ако не са ни предоставени коректни лични данни / три имена, ЕГН /, както и не носим отговорност при настъпило застрахователно събитие, в такъв случай.
4. Специални отстъпки
1. При записване на втори член от семейството /брат, сестра, майка, баща/, той ползва 10% отстъпка от обявените цени.
2. Клиент, който ползва ски или сноуборд услуга повече от един курс (четири-, пет- или шестдневен курс в рамките на един и същи сезон/, ползва 10% отстъпка при всяко следващо записване.
3. При записване на цялото семейство за ски или сноуборд курс ползвате специални отстъпки по договаряне.

За допълнителна информация можете да позвъните на телефони: 02/980 55 33 или 0877/10 14 27 – Нина Узунова , E-mail – info@motensport.com
Повече за нашата дейност, в текст и снимки вижте на: www.motensport.com

ВАЖНО: Моля, изпращайте на info@motensport.com попълнените и подписани от ваша страна три документа ( Договор за обучение, Декларация за информирано съгласие
и Противоепидемични мерки ), заедно с Вносната бележка за платената такса за курса – в Договора за обучение, в т.2.3.3 е посочена банковата ни сметка.

error: Съдържанието е защитено!