Зимни програми

Общи условия

Общи Условия за провеждане на ски и сноуборд обучение
от „Мотен Спорт” ООД

(Удостоверение за туроператор – РК-01-6848)

 

1. ПРАВИЛА ЗА ЗАПИСВАНЕ И ТРАНСПОРТ

Записванията и комуникацията за всички спортно-туристически услуги предлагани от Мотен Спорт ООД се осъществяват онлайн.

Офисът на ”Мотен Спорт” ООД в х. Алеко, през зимния сезон работи всеки ден от 09:00 до 15:30 ч.

За запитвания и резервации можете да ползвате резервационната форма в сайта ни – www.motensport.com,  след като изберете от менюто – ски или сноуборд обучение, резервационната форма се намира най-долу.

Записването и заплащането  за ски и сноуборд обучението се извършват по следния начин :

След предварително запитване чрез резервационната форма или по мейл на info@motensport.com, изтеглете пакета Необходими документи от сайта ни – намират се точно под Общите условия. Трябва да попълните и подпишете Договор за обучение (от родител /настойник/ на детето) и заедно с копие от финансов документ за заплатеното обучение и услуги, ги изпратете чрез Заявка за записване – на следния линк:  https://hub.motensport.com/index.html .

Транспортът до хижа Алеко и обратно е организиран по следния начин:

Тръгване в 8.00 ч. – връщане в 16.30 ч. – 17.00 ч.

Автобусът тръгва от стадион Васил Левски – първа спирка. Автобусът се движи по маршрут: Стадион Васил Левски – бул. „България“ – Драгалевци площада – хижа „Алеко“.

Спирки: 1. Бензиностанция „Шел“ на бул. „България“ – спирка „Ручей“; 2. спирка на „БИЛА“ – след бул.“Т. Каблешков“ на спирката на автобус 64;  3. Драгалевци – площада. При условие, че не се качвате/слизате на първата спирка, е задължително спирката за качване и слизане да се уточни предварително. Сутрин е желателно да чакате 10 мин. по-рано на избраната спирка. Автобусът не може да прави престой на спирките и да изчаква закъснелите. На връщане спирките са от срещуположната страна в посока към центъра.

При презаверяване на неизползвана услуга извън сроковете за анулиране се доплаща по 15 лв. на ден за транспорт.

При желание за ползване само на транспорт, цената е 15 лв. за двете посоки.

„Мотен Спорт“ ООД не поема отговорност при нарушен график на работа на училището или транспорта, вследствие на проблем с почистването или проходимостта на пътя  кв. Драгалевци – хижа „Алеко“.

Времетраене на курсовете: Обучението е по 4 часа на ден – два часа преди обяд, обедна почивка и два часа след обяд. Груповото обучение се провежда в групи от 6 до 12 човека, разпределени в класове, според нивото на техните умения.

 

2. ХРАНЕНЕ

Обядът не влиза в цената на пакета. За целта можете да си предвидите храна от къщи или при желание и предварителна заявка, можем да подсигурим топъл обяд в х.Алеко, който включва – топла супа и основно ястие на стойност 12 лева. При предварителна анулация на заявен обяд до 24 часа , купонът може да се презавери до 2 седмици след крайната  дата на курса. По време на обедната почивка на всички участници в курсовете се предоставя безплатно чай.

 

3. УСЛОВИЯ ЗА ИЗМЕНЕНИЕ ИЛИ АНУЛИРАНЕ НА ЗАЯВЕН КУРС

   1. Можете да анулирате заявен ски/сноуборд курс без да дължите неустойка пет дни преди началната дата.
   2. При анулиране на ски/сноуборд курс в срок от 5 дни до 48 часа преди договорената начална дата, „Мотен Спорт“ възстановява 70% от заплатената цена.
   3. При анулиране, след посочените срокове или при пропуснати занимания, след започнал курс, не дължим възстановяване на заплатените средства.
   4. При започнат курс и пропуснати занимания, поради болест или друга уважителна причина, можем да договoрим друг възможен срок за провеждане на пропуснатите занятия, в рамките на две седмици от крайната дата на заявения курс. В тези случаи се заплаща допълнително стойността на планинската застраховка за новият срок на обучение и транспорта за пропуснатите дни.
   5. Ако курсът не може да започне поради липса на условия (недостатъчна снежна покривка), е въпрос на съгласуване друг срок, в подходящо за вас време. При невъзможност от ваша страна за провеждане на курса в друг период, заплатената сумата се възстановява без неустойки.
   6. Всички промени и анулации се извършват писмено или с предизвестие по телефона, най-малко 48 часа предварително само и единствено на тел. 02 980 5533 и 0877 10 14 27, или на мейл: info@motensport.com В противен случай участникът губи пропуснатия ден и средства не се възстановяват.
   7. В случаите, когато участник в курса е възпрепятстван по здравословни причини да договори нов срок за довършване на пропуснатите занимания, „Мотен Спорт“ има право да удържи всички направени предварителни разходи по организацията и да предложи парична компенсация, съответстваща на пропуснатата част от ски/сноуборд обучението.
   8. Всеки участник в курс е длъжен да спазва правилата за безопасност по пистите на ски център „Алеко”.
   9. „Мотен Спорт“ ООД не носи отговорност за загубени, забравени или откраднати вещи. При загубена или забравена вещ, трябва да ни уведомите своевременно, за да можем да съдействаме за намирането й .
   10. Цената на планинската застраховка е включена в цената на пакета. Ако пропуснете един или повече дни от курса, но впоследствие довършите обучението си, за всеки от допълнителните дни , ще трябва да заплатите стойността на застраховката. Можем да откажем застраховка на участник в курс, ако не са ни предоставени коректни лични данни / три имена, ЕГН /, както и не носим отговорност при настъпило застрахователно събитие, в такъв случай.

 

4. ОТСТЪПКИ

   1. При записване на втори член от семейството /брат, сестра, майка, баща/, той ползва 10% отстъпка от обявените цени.
   2. Клиент, който ползва ски или сноуборд услугата повече от един курс (четири-, пет- или шестдневен курс в рамките на един и същи сезон/, ползва 5% отстъпка при всяко следващо записване.
   3. При записване на цялото семейство за ски или сноуборд курс се ползват специални отстъпки.

 

За допълнителна информация можете да позвъните на телефони: 02/980 55 33 или 0877/10 14 27 – Нина Узунова, или да ни пишете на – info@motensport.com

Повече за нашата дейност, в текст и снимки вижте на:

www.motensport.com. Там можете да видите „на живо“ хижа Алеко и писта „Стената“ от нашата WEB камера.

ВАЖНО: Моля, подписаният договор и копие от платежните документи ( Вносна бележка за платена такса/такси за курса ) изпращайте САМО чрез този линк:
https://hub.motensport.com/index.html. В Договора за обучение – т.2.3.3 е посочена банковата ни сметка.

error: Съдържанието е защитено!