Зимни програми

Общи условия – Боровец

Общи Условия за провеждане на ски обучение
от „Мотен Спорт” ООД на Боровец

(Удостоверение за туроператор – РК-01-6848)

 

1. ПРАВИЛА ЗА ЗАПИСВАНЕ И ТРАНСПОРТ

Записванията и комуникацията за всички спортно-туристически услуги предлагани от Мотен Спорт ООД се осъществяват онлайн.

За запитвания и резервации можете да ползвате резервационната форма в сайта ни – www.motensport.com,  след като изберете от менюто – ски обучение, резервационната форма се намира най-долу.

Записването и заплащането  за ски  обучението се извършват по следния начин :

След предварително запитване чрез резервационната форма или по мейл на info@motensport.com, изтеглете пакета Необходими документи от сайта ни – намират се точно под Общите условия. Трябва да попълните и подпишете Договор за обучение (от родител /настойник/ на детето) и заедно с копие от финансов документ за заплатеното обучение и услуги, ги изпратете чрез Заявка за записване – на следния линк:  https://hub.motensport.com/index.html .

Транспортът ни до к.к. Боровец и обратно е организиран по следния начин:

Тръгване в 8.00 ч. – връщане в 16.30 ч. – 17.00 ч.

Автобусът тръгва от стадион Васил Левски – първа спирка.

Сутрин е желателно да чакате 10 мин. по-рано.

 „Мотен Спорт“ ООД не поема отговорност при нарушен график на работа на училището или транспорта, вследствие на проблем с почистването или проходимостта на пътя  София – к.к.Боровец.

Времетраене на курсовете: Обучението е по 4 часа на ден – два часа преди обяд, обедна почивка и два часа след обяд. Обучението се провежда в групи от 8 до 12 човека, разпределени според нивото на техните умения.

 

2. ХРАНЕНЕ

Обядът не влиза в цената на пакета. За целта можете да си предвидите храна от къщи. По време на обедната почивка на всички участници в курсовете се предоставя безплатно чай.

 

3. УСЛОВИЯ ЗА ИЗМЕНЕНИЕ ИЛИ АНУЛИРАНЕ НА ЗАЯВЕН КУРС

   1. Можете да анулирате заявен ски курс без да дължите неустойка пет дни преди началната дата.
   2. При анулиране на ски курс в срок от 5 дни до 48 часа преди договорената начална дата, „Мотен Спорт“ възстановява 70% от заплатената цена.
   3. При анулиране, след посочените срокове или при пропуснати занимания, след започнал курс, не дължим възстановяване на заплатените средства.
   4. При 5 дневен курс – При едно или две посещения ”Мотен Спорт” ООД връща 50%  от сумата за оставащите дни на курса, а при 3 или 4 посещения се заплаща цялата сума.
   5. При 4 дневен курс – При едно или две посещения ”Мотен Спорт” ООД връща 50%  от сумата за оставащите дни на курса, а при 3 посещения се заплаща цялата сума.
   6. Парични средства се възстановяват само след представяне на договор с приложен касов бон или копие от платежно нареждане и предварително обаждане на тел. 02/980 5533 или 0877 10 14 27 или в писмен вид на email: info@motensport.com. Парични средства се възстановяват само в рамките на съответния ски сезон.
   7. В случаите, когато участник в курса е възпрепятстван по здравословни причини да договори нов срок за довършване на пропуснатите занимания, „Мотен Спорт“ има право да удържи всички направени предварителни разходи по организацията и да предложи парична компенсация съответстваща на пропуснатата част от ски обучението.
   8. Всички промени и анулации се извършват с писмено или устно предизвестие, най-малко 48 часа предварително само и единствено на тел. 02 980 5533 и 0877 10 14 27, или на мейл: info@motensport.com В противен случай участникът губи пропуснатия ден и средства не се възстановяват.
   9. Всеки участник в курс е длъжен да спазва правилата за безопасност по пистите на ски център „Боровец”.
   10. „Мотен Спорт“ ООД не носи отговорност за загубени, забравени или откраднати вещи. При загубена или забравена вещ, трябва да ни уведомите своевременно, за да можем да съдействаме за намирането й .
   11. Цената на планинската застраховка е включена в цената на пакета. Можем да откажем застраховка на участник в курс, ако не са ни предоставени коректни лични данни / три имена, ЕГН / както и не носим отговорност при настъпило застрахователно събитие, в такъв случай.

 

4. ОТСТЪПКИ

   1. При записване на втори член от семейството /брат, сестра, майка, баща/, той ползва 10% отстъпка от обявените цени.
   2. Клиент, който ползва ски услугата повече от един курс (четири-, или петдневен курс в рамките на един и същи сезон/, ползва 5% отстъпка при всяко следващо записване.
   3. При записване на цялото семейство за ски или сноуборд курс ползвате специални отстъпки.

 

За допълнителна информация можете да позвъните на телефони: 02 980 55 33 или 0877 10 14 27 – Нина Узунова, или да ни пишете на – info@motensport.com

 

Повече за нашата дейност, в текст и снимки вижте на:

www.motensport.com. Там можете да видите „на живо“ хижа Алеко и писта „Стената“ от нашата WEB камера.

ВАЖНО: Моля, подписаният договор и копие от платежните документи ( Вносна бележка за платена такса/такси за курса ) изпращайте САМО чрез този линк:
https://hub.motensport.com/index.html. В Договора за обучение – т.2.3.3 е посочена банковата ни сметка.

error: Съдържанието е защитено!